Polenta con funghi e salsiccia

4.7 263 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Ragù
  • di cipolla in quarti
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsicce di maiale spellate e sgranate
    400 g
  • di salvia fresca lavate
    2 foglie
  • di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
    200 g
    30 g di funghi secchi, misti, puliti e a pezzi
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    60 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
Polenta
  • di acqua
    1500 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
    25 g di burro
  • di farina di mais tipo fioretto
    400 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 514.1 kcal / 2151 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 37.3 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 2269.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων