Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone

Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone

4.0 252 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • limone, preferibilmente biologico il succo e la scorza senza la parte bianca
    1
  • di cipollotti bianchi a pezzi
    60 g
  • zucchine a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    350 g
  • di brodo vegetale
    900 g
    900 g di acqua, + 1 dado per brodo vegetale
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato (προαιρετικό πεδίο) a piacere
    3 - 4 cucchiai

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 444 kcal / 1858 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 73.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων