Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

4.5 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • arancia la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
    1
  • limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
    1
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a fette (0.5 cm)
    350 g
  • di cavolo romano, le cimette
    500 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaini rasi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 283 kcal / 1184 kJ
Πρωτεΐνη 38.2 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 17.8 g
Φυτικές ίνες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων