Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni

Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Merluzzo
  • di acqua
    1500 g
  • di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
    400 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Salsa ai peperoni
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di peperoni puliti e a listarelle (1 cm circa)
    400 g
  • di passata di pomodoro
    60 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 220 kcal / 920 kJ
Πρωτεΐνη 18.1 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 7.3 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων