Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie

Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

Seppie
  • 500 g di seppie pulite
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
Ragù di lenticchie
  • 20 g di gambo di sedano
  • 40 g di carota pelata e a pezzi
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 407 kcal / 1703 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 16.8 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 663.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων