Gnocchi buraczane

Gnocchi buraczane

3.8 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 porcje

Υλικά

  • orzechów włoskich, łuskanych do posypania
    20 g
  • czerwonych buraków ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych w ósemki
    150 g
  • ziemniaków, mączystych ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
    500 g
  • bułki tartej
    80 g
  • mąki pszennej plus dodatkowo 1 łyżeczka i ilość do oprószenia blatu
    170 g
  • żółtko
    1
  • soli
    3 łyżeczki
  • woda do gotowania
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    80 g
  • sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
    120 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 758.9 kcal / 3175.1 kJ
Πρωτεΐνη 24.6 g
Λιπαρά 29.1 g
Υδατάνθρακες 100.4 g
Φυτικές ίνες 8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.9 g
Νάτριο 3041.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων