Pęczotto z pomidorami

Pęczotto z pomidorami

4.5 797 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 250 g kaszy jęczmiennej pęczak
  • 50 - 70 g sera mozzarella pokrojonego na kawałki
  • 450 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki
  • 50 g cebuli przekrojonej na pół
  • 3 ząbki czosnku
  • 30 g masła
  • 2 łyżeczki oregano, suszonego
    2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
  • ½ łyżeczki soli
  • 475 g wody
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • liście bazylii, świeże (προαιρετικό πεδίο) drobno posiekane, do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 341.3 kcal / 1428.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 55.5 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 366 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων