
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baingan ka bharta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplants (approx. 350 g each)2
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves and stalks, plus extra leaves for garnishing14 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)3
-
ground coriander1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
164.5 kcal /
691 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
301 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Palak paneer
45min
Vegetarian chilli
35min
Mexican stack
45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min