Pesce spada alla ghiotta

Pesce spada alla ghiotta

4.7 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolla bianca in quarti
    50 g
  • di gambo di sedano a rondelle
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di olive verdi denocciolate a rondelle
    50 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    1 cucchiaio
  • di pinoli
    20 g
  • di uvetta
    20 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
    600 g
  • di basilico fresco lavate
    5 foglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 286 kcal / 1197 kJ
Πρωτεΐνη 22.3 g
Λιπαρά 18.3 g
Υδατάνθρακες 8.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων