
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb saag
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 3
-
fresh baby spinach leaves240 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
ghee (see Tips)40 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
brown onion cut into quarters400 g
-
garlic paste (see Tips)2 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)800 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
lime juice only1
-
natural yoghurt2 - 3 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
559.3 kcal /
2349.8 kJ
Πρωτεΐνη
32.5 g
Λιπαρά
43.1 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.4 g
Νάτριο
606.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45min
Easy Chinese beef and tomato
40min
Chicken and refried bean burrito
45min
Swedish meatballs with gravy
30min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1hod. 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pulled pork with apple and fennel salad
2hod. 45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Meatloaf
1hod. 20min
Hoisin pork bowl
45min
Irish stew
1hod. 30min