Ozory w sosie chrzanowym na zimno

Ozory w sosie chrzanowym na zimno

4.1 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Ozory
  • 1 czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • 450 - 480 g ozorów wieprzowych (3 szt.), namoczonych i oczyszczonych (patrz wskazówka)
  • 1700 g wody plus dodatkowa ilość do zalania ozorów
Sos chrzanowy
  • 120 g majonezu
  • 120 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    120 g jogurtu typu greckiego
  • 30 - 35 g chrzanu, tartego
  • ½ łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 303.5 kcal / 1270.7 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 3.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων