
Συσκευές & Αξεσουάρ
Śledzie w kożuchu
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
450 - 500 g filetów ze śledzi, solonych, à la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
-
sok z ½ cytryny do skropienia śledzi
-
600 g wody
-
600 - 650 g czerwonych buraków pokrojonych na 3 cm kawałki
-
6 jajek
-
150 g majonezu
-
150 g jogurtu naturalnego
-
pieprz czarny, świeżo mielony (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
467.3 kcal /
1956.7 kJ
Πρωτεΐνη
24.3 g
Λιπαρά
36.7 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
3685 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

BOŻE NARODZENIE
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

KUCHNIA UKRAIŃSKA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

NOWOCZESNA WIGILIA
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoladki z kurczaka i pora
55min
Jajka faszerowane korniszonami
50min
Sałatka zimowa
1h 40min
Steki marynowane w kawie i sałatka z dressingiem owocowym
4h 30min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45min
Sałatka z pesto w stylu włoskim
35min
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
35min
Sałatka z ciecierzycy
25min
Sałatka w indyjskim stylu
2h
Tatar z łososia z imbirem
15min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2h 15min
Taca przekąsek z bułeczkami preclowymi
1h 50min