Συσκευές & Αξεσουάρ
薑母鴨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
老薑 切片150 克
-
黑麻油50 克
-
米酒200 克
-
水600 克
-
帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水700 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖⅛ 茶匙
-
鹽½ - 1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
27.5 g
Θερμίδες
3027.5 kJ /
724.8 kcal
Λιπαρά
55.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
尚讚!台灣味
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν