
Συσκευές & Αξεσουάρ
翡翠白玉羹
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
小油菜 只取葉子150 克
-
水900 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
太白粉1 大匙
-
油10 克
-
新鮮干貝 (生干貝)100 克
-
嫩豆腐 切小塊(約1公分)100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
101 kcal /
423 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

開運吉祥年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν