 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
百菇雞湯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
- 
          油10 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          乾香菇 泡發30 克
- 
          水800 克
- 
          米酒20 克
- 
          紅棗 泡發備用10 克
- 
          雪白菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
- 
          鴻喜菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          枸杞 泡發5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        26.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1233 kJ  / 
                        294 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        16 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        開運吉祥年菜
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌總有多的位置
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    