
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfel-Gnocchi
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser1000 g
-
Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale500 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Salz1 TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Eidotter1
-
Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche3 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
239 kcal /
1004 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Erdäpfel Beilagen
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Kartoffel Beilagen
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTürkischer Reis
45 λεπτ.
Karottensalat mit Feta und Minze
40 λεπτ.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 λεπτ.
Tomaten-Reis-Bällchen
40 λεπτ.
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Brotknöpfle
35 λεπτ.
Fächerkartoffeln
1ωρ. 5 λεπτ.
Zitronenreis
40 λεπτ.
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 λεπτ.
Kartoffelsalat Badische Art
6ωρ.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 λεπτ.