Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfel-Gnocchi
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser1000 g
-
Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale500 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Salz1 TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Eidotter1
-
Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1004 kJ /
239 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Erdäpfel Beilagen
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Kartoffel Beilagen
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 λεπτ.
Erdäpfelsalat
1ωρ.
Apfelrotkohl aus dem Glas
1ωρ. 20 λεπτ.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1ωρ. 25 λεπτ.
Kartoffelsalat Badische Art
6ωρ.
Serviettenknödel mit Speck und Zwiebeln
1ωρ. 10 λεπτ.
Laugenknödel mit Käsekern
1ωρ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Quitten-Rotkohl
1ωρ. 20 λεπτ.
Karottensalat mit Feta und Minze
40 λεπτ.
Butternusskürbisgemüse
25 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.