Thai green chicken curry

Thai green chicken curry

4.5 379 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • coconut cream
    250 g
  • Thai green curry paste (see Tips)
    60 g
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • fish sauce to taste
    30 - 50 g
  • palm sugar
    1 tsp
  • fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
    250 - 300 g
  • canned bamboo shoots drained
    80 g
  • fresh kaffir lime leaves
    7
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1848.9 mg
Πρωτεΐνη 27.5 g
Θερμίδες 1383 kJ / 329.3 kcal
Λιπαρά 21.2 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων