
Συσκευές & Αξεσουάρ
酒釀松阪豬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片200 克
-
蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段70 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)20 克
-
酒釀3 大匙
-
蒜頭 切片1 顆
-
醬油15 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
125 kcal /
522 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν