Gnocchi di ricotta al basilico

Gnocchi di ricotta al basilico

4.5 625 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

Polpette
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 6 foglie di basilico fresco lavate
  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sugo
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 70 di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 foglie di basilico fresco lavate

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 1891 kJ / 452 kcal
Λιπαρά 22.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Υδατάνθρακες 42.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων