
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nutty pancakes with stone fruit compote
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
5 portions
Υλικά
Stone fruit compote
-
water700 g
-
nectarines stones removed and flesh cut into eighths2
-
yellow peaches stones removed and flesh cut into eighths2
-
vanilla bean split lengthways and seeds scraped1
-
pure maple syrup (optional)2 tsp
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith2 pieces
-
lemon juice1 tbsp
Nutty pancakes
-
raw almonds50 g
-
walnuts25 g
-
bananas (approx. 170 g), cut into pieces2
-
eggs3
-
ground cinnamon1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
olive oil for frying
Assembly
-
flaked almonds to serve40 g
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)80 g
-
honey to serve (optional)80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355 kcal /
1491.2 kJ
Πρωτεΐνη
10.6 g
Λιπαρά
18.7 g
Υδατάνθρακες
34.8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
128.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13hod.
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min
Cacao banana porridge
15min
Café-style banana bread
1hod. 45min
Quick porridge
10min
Boiled Eggs
20min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24hod. 10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Breakfast on-the-go
10min
Pumpkin pancakes
1hod. 35min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1hod. 45min