菠菜馬鈴薯濃湯佐蒸蛋布丁

菠菜馬鈴薯濃湯佐蒸蛋布丁

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份

Υλικά

蒸蛋布丁
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    4 顆
  • 全脂牛奶
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 肉豆蔻粉
    1 - 2 小撮
菠菜馬鈴薯濃湯
  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    20 克
  • 根芹菜
    40 克
  • 紅蘿蔔 切塊 (約2 公分)
    100 克
  • 馬鈴薯 切塊 (約2 公分)
    200 - 250 克
  • 韭蔥 切片 (約1 公分)
    80 克
  • 800 克
  • 自製蔬菜高湯醬
    1 滿茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 肉豆蔻粉
    ¼ 茶匙
  • 需多備調味用
    1 茶匙
  • 胡椒粉 需多備調味用
    ¼ 茶匙
  • 新鮮菠菜
    250 克
    250 克 冷凍菠菜葉, ,解凍
  • 鮮奶油,含脂量30%以上
    80 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 8 g
Θερμίδες 797 kJ / 191 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων