 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜馬鈴薯濃湯佐蒸蛋布丁
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
蒸蛋布丁
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)4 顆
- 
          全脂牛奶100 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          肉豆蔻粉1 - 2 小撮
菠菜馬鈴薯濃湯
- 
          洋蔥 切塊80 克
- 
          蔬菜油 (如:葵花油)20 克
- 
          根芹菜40 克
- 
          紅蘿蔔 切塊 (約2 公分)100 克
- 
          馬鈴薯 切塊 (約2 公分)200 - 250 克
- 
          韭蔥 切片 (約1 公分)80 克
- 
          水800 克
- 
          1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)自製蔬菜高湯醬1 滿茶匙
- 
          肉豆蔻粉¼ 茶匙
- 
          鹽 需多備調味用1 茶匙
- 
          胡椒粉 需多備調味用¼ 茶匙
- 
          250 克 冷凍菠菜葉, ,解凍新鮮菠菜250 克
- 
          鮮奶油,含脂量30%以上80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        797 kJ  / 
                        191 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    