 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根濃湯佐香料丸
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
香料丸
- 
          新鮮綜合香草 (如:羅勒、巴西利),只取葉子10 - 15 克
- 
          牛奶200 克
- 
          奶油 切塊,需多備刷油用60 克
- 
          鹽¾ 茶匙
- 
          肉豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
- 
          粗粒小麥粉150 克
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)1 顆
甜菜根濃湯
- 
          500 克 罐裝熟甜菜根, ,去皮、切塊甜菜根 去皮、切塊500 克
- 
          水700 克
- 
          白酒150 克
- 
          2 塊 蔬菜高湯塊自製蔬菜高湯醬2 滿茶匙
- 
          麵粉 (中筋麵粉)25 克
- 
          鹽½ - 1 茶匙
- 
          肉豆蔻粉2 小撮
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          鮮奶油100 克
- 
          白葡萄酒醋 (προαιρετικό πεδίο)1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1386 kJ  / 
                        331 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        30 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    