
Συσκευές & Αξεσουάρ
小黃瓜濃湯佐鮮蝦串
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
橄欖油40 克
-
萊姆汁2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
草蝦仁 ,去腸泥24 隻
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
蒜頭2 粒
-
小黃瓜 ,去皮、切塊500 克
-
萊姆 ,切片、每片切四等份1 顆
-
水500 克
-
自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
牛奶200 克
-
麵粉 (中筋麵粉)40 克
-
蒔蘿 (προαιρετικό πεδίο) ,切碎2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
175 kcal /
733 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν