 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
小黃瓜濃湯佐鮮蝦串
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          橄欖油40 克
- 
          萊姆汁2 大匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          草蝦仁 去腸泥24 隻
- 
          洋蔥 切塊80 克
- 
          蒜頭2 粒
- 
          小黃瓜 去皮、切塊500 克
- 
          萊姆 切片、每片切四等份1 顆
- 
          水500 克
- 
          1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)自製蔬菜高湯醬1 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          牛奶200 克
- 
          麵粉 (中筋麵粉)40 克
- 
          蒔蘿 (προαιρετικό πεδίο) 切碎2 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        733 kJ  / 
                        175 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    