
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396 kcal /
1663 kJ
Πρωτεΐνη
40.8 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
23.8 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Νάτριο
1207.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky bolognese
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Thai green chicken curry
30min