
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fleischpasteten
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
30 Stücke
Υλικά
Füllung
-
Butter30 g
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Zwiebeln150 g
-
Karotten100 g
-
Rindsragout gewürfelt300 g
-
Sojasauce10 g
-
Weisswein20 g
-
Fleischbouillonextrakt½ TL
-
Salz½ TL
-
Milch100 g
-
Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche40 g
Teig
-
Butter50 g
-
Bratbutter20 g
-
Wasser100 g
-
Mehl270 g
-
Salz½ TL
-
Frittieröl
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
191 kcal /
800 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGemüse-Chüechli
55 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
Καμία βαθμολογία
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Blätterteig-Rüebli
1ωρ.
Quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Ratatouille-Wähe
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta Dip
5 λεπτ.
Wähe mit Poulet und Lauch
1ωρ.
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
1ωρ.
Gebackene Kartoffelpurée Monster
2ωρ. 5 λεπτ.
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2ωρ. 45 λεπτ.