
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Brot in Stücken350 g
-
Wasser500 g
-
Olivenöl90 g
-
Zwiebel150 g
-
Knoblauchzehen4
-
Tomaten in Stücken100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
-
frischer Koriander gehackt, zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
473 kcal /
1975 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArtischocken alla Romana
50 λεπτ.
Polenta
30 λεπτ.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Peperoni-Hummus
Καμία βαθμολογία
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Zucchini Relish mit Nektarinen
1ωρ. 5 λεπτ.
Kürbiswürfel süss-sauer
1ωρ. 25 λεπτ.
Birnen-Safran Kompott
3ωρ. 30 λεπτ.
Hirsesalat im Glas
1ωρ.