Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil puree (moujadarra)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.9 g
Θερμίδες
2477 kJ /
592 kcal
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
54.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Lemon Pasta
35min
Indian Vegetable Curry
50min
Dal Makhani
9h 30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Tempeh Bolognaise
30min
Mushroom croustade
1h 35min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min