Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil puree (moujadarra)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.9 g
Θερμίδες
2477 kJ /
592 kcal
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
54.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min