
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2763 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSebzeli Karides
40 λεπτ.
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
Καμία βαθμολογία
Ton Balıklı Makarna
1ωρ.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Καμία βαθμολογία
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 λεπτ.
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1ωρ. 30 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Buharda Pişmiş Somon
30 λεπτ.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1ωρ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.