Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

Badem Kıtırlı Somon
  • zeytinyağı yağlamak için
  • soyulmuş badem
    20 g
  • ekmek parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    50 g
  • maydanoz sadece yaprakları
    5 g
  • limon suyu
    30 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • Dijon hardalı
    20 g
  • bal
    15 g
  • diş sarımsak
    2
  • tuz
    ½ tk
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl.150 g)
    4
    4 derisiz dondurulmuş somon fileto, çözdürülmüş, (her biri yakl.150 g)
Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
  • su
    1200 g
  • ev yapımı sebze bulyon
    1 tepeleme tk
  • makarna, taze tagliatelle türü
    300 g
  • yeşil kuşkonmaz odunsu kısmı çıkartılmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
    250 g
  • zeytinyağı
    1 yk
  • limon ince rendelenmiş kabuğu (sadece sarı kısımları) ve suyu
    ½
  • maydanoz, taze ince kıyılmış, servis etmek için

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Νάτριο 533.8 mg
Πρωτεΐνη 43.3 g
Θερμίδες 3106.5 kJ / 742.5 kcal
Λιπαρά 38.4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 55.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων