
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bol Baharatlı Fırında Çipura
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
çipura, bütün her biri yakl. 400 g, ayıklanmış, temizlenmiş2 adet
-
limon½
-
toz kimyon2 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber3 tk
-
soğan dörde bölünmüş65 g
-
zencefil çok ince doğranmış, bk. Öneriler1 yk
-
sarımsak çok ince doğranmış, bk. Öneriler2 tk
-
toz zerdeçal½ tk
-
zeytinyağı30 g
-
kırmızı soğan dilimlenmiş, süslemek için
-
tuz serpmek için
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
297.5 kcal /
1249.8 kJ
Πρωτεΐνη
40.4 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
3.6 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
1218 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 λεπτ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2ωρ. 30 λεπτ.
Sebzeli Karides
40 λεπτ.
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 λεπτ.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 λεπτ.
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 λεπτ.
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1ωρ.
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Καμία βαθμολογία