
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
1324.3 kcal /
5540.8 kJ
Πρωτεΐνη
70.5 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
181.3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
2521.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 λεπτ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Sebzeli Karides
40 λεπτ.
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 λεπτ.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 λεπτ.
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 λεπτ.
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1ωρ.
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Καμία βαθμολογία
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 λεπτ.