
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
1324.3 kcal /
5540.8 kJ
Πρωτεΐνη
70.5 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
181.3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
2521.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSebzeli Karides
40 λεπτ.
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
Καμία βαθμολογία
Ton Balıklı Makarna
1ωρ.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Καμία βαθμολογία
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 λεπτ.
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1ωρ. 30 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Buharda Pişmiş Somon
30 λεπτ.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1ωρ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.