Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Balık ve Hamur
-
taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)15 g
-
su250 g
-
2 tk kuru mayataze maya ufalanmış20 g
-
un500 g
-
tuz3 tk
-
limon dilimler halinde kesilmiş½
-
levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)1000 g
Pirinç
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı30 g
-
su500 g
-
beyaz şarap500 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 yk
-
pirinç, uzun taneli350 g
-
fındık parçalara bölünmüş15 g
-
dolmalık fıstık, çiğ15 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz15 g
-
badem parçalara bölünmüş15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
2521.9 mg
Πρωτεΐνη
70.5 g
Θερμίδες
5540.8 kJ /
1324.3 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
181.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 λεπτ.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 λεπτ.
Çıtır Balıklı Sandviç
40 λεπτ.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 λεπτ.
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 λεπτ.
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 λεπτ.
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 λεπτ.
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1ωρ. 15 λεπτ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1ωρ. 15 λεπτ.