Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 144 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di nocciole sgusciate
    30 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di brodo vegetale
    800 g
  • di Gorgonzola
    150 g
  • di latte
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 454 kcal / 1899 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 67.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων