
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Dill abgezupft10 g
-
Wasser1000 g
-
Salz1 TL
-
Basmati-Reis350 g
-
grüne Babylimabohnen, TK400 g
-
Safranfäden1 TL
-
Öl30 g
-
Feta zerbröselt200 g
-
Granatapfelkerne50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
395 kcal /
1656 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Persien lädt ein
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDer Eintopf
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Orangen-Fenchel-Salat
1 Std. 10 Min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Udon Blumenkohlcurry
30 Min
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1 Std. 45 Min
Original Neapolitanische Pizza
9 Std.
Chili sin Carne
1 Std.
Quinoa-Salat
35 Min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 Min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Brokkoli-Puffer
1 Std.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für viele
50 Min