Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 110 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 portions

Νάτριο 2368.1 mg
Πρωτεΐνη 161.3 g
Θερμίδες 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Λιπαρά 131.1 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 48.8 g
Υδατάνθρακες 52.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων