
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hong shao rou (braised pork belly)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
2013.1 kcal /
8455.2 kJ
Πρωτεΐνη
161.3 g
Λιπαρά
131.1 g
Υδατάνθρακες
52.9 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.8 g
Νάτριο
2368.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Made in Taiwan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chunky bolognese
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Curried sausages
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min