
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hong shao rou (braised pork belly)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
2368.1 mg
Πρωτεΐνη
161.3 g
Θερμίδες
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Λιπαρά
131.1 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.8 g
Υδατάνθρακες
52.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Made in Taiwan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29ωρ. 20 λεπτ.