Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta

Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta

3.4 20 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Pilz-Mischung und Topping
  • Gruyère Käse in Stücken
    120 g
  • Olivenöl
    20 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pilze in Scheiben
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    1 EL
Paptert-Mischung und Fertigstellung
  • Wasser
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Maismehl weiß
    170 g
  • Butter
    20 g
  • Mais aus der Dose abgetropft
    200 g
  • Biltong in Scheiben
    150 g
    150 g Speckwürfel
  • Feta zerkrümelt
    100 g
  • Sahne
    200 g
  • Basilikumblätter, frisch grob gehackt
    10

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 14 g
Θερμίδες 1422 kJ / 340 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων