Peruwiańskie ceviche

Peruwiańskie ceviche

4.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • wody
    500 g
  • bataty nieobrane (ok. 150 g każdy)
    2
  • soku z limonki, świeżo wyciśniętego
    150 g
  • ząbki czosnku
    2
  • liści kolendry, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
    2 łyżki
  • czerwonej cebuli
    80 g
  • papryczki chili habanero bez gniazd nasiennych
    ½
    ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
  • kostki lodu
    4
  • okonia morskiego świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego w 1 cm kostkę
    300 g
  • fileta z łososia, świeżego pokrojonego w 1 cm kostkę
    300 g
  • soli
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 226 kcal / 947 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων