
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef, apricot and pine nut pastilla
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (προαιρετικό πεδίο)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
456.1 kcal /
1915.8 kJ
Πρωτεΐνη
23.8 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
31.6 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Hunters' stew
1 godz.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Kimchi chicken
35 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Meatloaf
1 godz. 20 min