
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
458 kcal /
1917 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Pizza bianca
40 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.