Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1917 kJ /
458 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5sa 40 dk
Lemon Pasta
35 dk
Indian Vegetable Curry
50 dk
Dal Makhani
9sa 30 dk
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 dk
No-waste veggie bolognese (TM6)
3sa
Melanzane parmigiana
2sa 5 dk
Tempeh Bolognaise
30 dk
Mushroom croustade
1sa 35 dk
Star Burgers
20sa 5 dk
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 dk
Dill Stuffed Peppers
5 dk