Gnocchi al sugo di anatra

Gnocchi al sugo di anatra

4.8 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di patate a pasta farinosa pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    700 g
  • di acqua
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • farina tipo 00 q.b.
  • farina tipo 00
Sugo di anatra
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
    160 g
  • di anatra il petto a tocchetti (2 cm circa)
    300 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di salsa di pomodoro preferibilmente datterini
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 759 kcal / 3176 kJ
Πρωτεΐνη 36.4 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 94.8 g
Φυτικές ίνες 6.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων