Tatin d'endives

Tatin d'endives

4.6 160 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 parts

Υλικά

La pâte brisée au carvi
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre froid , coupé en morceaux
    75 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'eau froide
    50 g
  • de graines de carvi
    ½ c. à café
La cuisson des endives
  • endives
    6
  • d'eau
    500 g
Les endives caramélisées
  • de beurre
    30 g
  • de cassonade
    40 g
  • de vinaigre balsamique
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 267 kcal / 1120 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 26.5 g
Φυτικές ίνες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων