Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with pumpkin and lentils
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
oil for greasing, plus extra for drizzling
-
Kent pumpkin cut into wedges (2.5 cm thickness)½
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
lemon zest (1 x 5 cm), no white pith4 pieces
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves1
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
ground cumin2 tsp
-
sumac2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel bulb cut into thin slices1
-
diced lamb (see Tips)500 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh baby spinach leaves30 g
-
tzatziki dip (see Tips)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
320.8 mg
Πρωτεΐνη
25.9 g
Θερμίδες
1343.8 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
17.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Burgundy
1 Std. 45 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Toad in the hole
25 Std. 25 Min
Chicken with almonds
45 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min