
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣牛湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水2600 克
-
小牛肩肉 ,切塊(約2公分)300 克
-
麻油20 克
-
韓國辣椒粉1 大匙
-
蒜頭40 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
韓式大醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 ,去皮、切塊(約2公分)200 克
-
蔥 ,切段(約5公分)75 克
-
黃豆芽 ,去尾75 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
247.8 kcal /
1035.2 kJ
Πρωτεΐνη
17.8 g
Λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韓國人天天吃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν