
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked trout pâté
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
418.3 kcal /
1756.6 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
38.4 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
316.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.