Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef "Burgundy"
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet trimmed750 g
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)4 pieces
-
pickling onions8
-
button mushrooms cut into halves200 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper to season
-
red Burgundy wine (see Tips)100 g
-
tomato paste40 g
-
carrots peeled2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour (see Tips)3 tbsp
-
salt to season
-
crusty bread to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1504 mg
Πρωτεΐνη
58.7 g
Θερμίδες
3037.4 kJ /
723.2 kcal
Λιπαρά
38 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Steak tartare
10 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Risotto bolognese
45 Min