Terrine aux deux poissons

Terrine aux deux poissons

4.5 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 parts

Υλικά

  • d'aneth frais
    ½ bouquet
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de filets de cabillaud
    350 g
  • de filets de saumon frais sans la peau
    350 g
  • œufs
    6
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de concentré de tomate
    30 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 566 kcal / 2359 kJ
Πρωτεΐνη 50 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων