Terrine aux deux poissons

Terrine aux deux poissons

4.5 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 parts

Υλικά

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 350 g de filets de cabillaud
  • 350 g de filets de saumon frais sans la peau
  • 6 œufs
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • sel
  • poivre moulu
  • 30 g de concentré de tomate

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 566 kcal / 2359 kJ
Πρωτεΐνη 50 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων