
Συσκευές & Αξεσουάρ
綜合海陸燉鍋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油20 克
-
西班牙辣味香腸 ,切段(約2.5公分)150 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
蕃茄糊80 克
-
黑糖10 克
-
罐頭蕃茄 ,去皮,切丁(約1公分)400 克
-
西洋芹 ,切段(約1公分)130 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
百里香1 大匙
-
墨西哥TACO香料1 大匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)250 克
-
水250 克
-
草蝦 ,去殼,去腸泥200 克
-
新鮮巴西利 ,少許,切碎
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
424.1 kcal /
1772.8 kJ
Πρωτεΐνη
31.1 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
25.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν