豆腐鮮蝦蒸蛋

豆腐鮮蝦蒸蛋

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 1 顆
  • 米酒
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 高湯
    70 克
  • 嫩豆腐 切丁
    100 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 草蝦仁 去腸泥,切丁
    6 隻
  • 新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 取葉,切碎
    1 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 207 kcal / 867 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων