
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐鮮蝦蒸蛋
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蛋1 顆
-
米酒¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
高湯70 克
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
草蝦仁 去腸泥,切丁6 隻
-
新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 取葉,切碎1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
207 kcal /
867 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

30分鐘料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν