 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
炒三鮮
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭10 克
- 
          新鮮紅辣椒 切段10 克
- 
          油20 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切片30 克
- 
          乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片75 克
- 
          花枝 清洗去除內臟,切片200 克
- 
          草蝦仁 開背去腸泥100 克
- 
          糖1 茶匙
- 
          魚露1 茶匙
- 
          小黃瓜 (約1根),切片110 克
- 
          蔥 切段20 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.483 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        569 kJ  / 
                        139 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.085 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.76 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.775 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    