
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒三鮮
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片30 克
-
乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片75 克
-
花枝 ,清洗去除內臟,切片200 克
-
草蝦仁 ,開背去腸泥100 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
小黃瓜 (約1根),切片110 克
-
蔥 ,切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
139 kcal /
569 kJ
Πρωτεΐνη
20.483 g
Λιπαρά
3.085 g
Υδατάνθρακες
7.775 g
Φυτικές ίνες
0.76 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν