 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
糖醋魚柳
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊500 克
- 
          米酒10 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          蛋 打散過篩備用2 顆
- 
          麵粉 (任一種類)70 克
- 
          油10 克
- 
          洋蔥 切條80 克
- 
          蔥 切段10 克
- 
          黃糖30 克
- 
          白醋30 克
- 
          水30 克
- 
          蕃茄醬30 克
- 
          綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲100 克
- 
          新鮮香菜 只取葉子5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        317.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1326.2 kJ  / 
                        317.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.06 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        24.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    