
Συσκευές & Αξεσουάρ
糖醋魚柳
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊500 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋 ,打散過篩備用2 顆
-
麵粉 (任一種類)70 克
-
油10 克
-
洋蔥 ,切條80 克
-
蔥 ,切段10 克
-
黃糖30 克
-
白醋30 克
-
水30 克
-
蕃茄醬30 克
-
綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲100 克
-
新鮮香菜 ,只取葉子5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
317.2 kcal /
1326.2 kJ
Πρωτεΐνη
317.2 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Φυτικές ίνες
1.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν