
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caprese hasselback chicken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
boiling water1400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried risoni pasta250 g
-
chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)4
-
semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)18 - 20
-
fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves100 g
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)2 tbsp
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)2 bunches
-
cherry tomatoes200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
615.2 kcal /
2584 kJ
Πρωτεΐνη
63.5 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
380.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1 godz.
Hoisin pork bowl
45 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Beef and feta koftas
Brak ocen
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min