
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caprese hasselback chicken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
boiling water1400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried risoni pasta250 g
-
chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)4
-
semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)18 - 20
-
fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves100 g
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)2 tbsp
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)2 bunches
-
cherry tomatoes200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
380.2 mg
Πρωτεΐνη
63.5 g
Θερμίδες
2584 kJ /
615.2 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Apricot Chicken
35min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Texas-style lovely legs
4h
Salami, pea and corn fritters
40min
Toad in the hole
25h 25min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min